Kewiiis

Hej, här är min scrapp blogg :)

Crafwell eCraft :)

Publicerad 2013-01-14 16:16:00 i Allmänt

Yes! Nu har jag fått hem min rosa pärla :) Den kom hem i lördags men då hadde jag verkligen inte tid med nått inlägg här om den :P hehe :)
 
Har suttit och lekt med den varje dag :) Är lite ledsen på hur dåligt programmet på datorn var till den, man kan ju knappt göra nånting alls på programmet, och den tar endast emot filer i SVG format... inte vanliga bilder som jpeg. Dåligt som fan! Har då fått ladda ner ett programm (efter ENORMT mycket sökande) som heter Inkscape. Det är ett gratis programm, det är typ som photoshop enligt mig som inte kan nått :P haha :) Iallafall så kan jag ta bilder från internet och göra om dem lite i det Inkscape och sedan kunna skära eller rita ut dem i ecraften :) Men är endå inte helt nöjd då det är svårt att hitta klipp på youtube om det där programmet där de gör som jag vill att det ska bli. Svårt när man inte kan nått :P
Iallafall så kom jag nyss på den briljanta idén om att silhouette har ett gratis program som jag precis har laddat ner , (med ecraften så lär man registrera maskinen på hemsidan för att kunna ladda ner programmet, Dåligt enligt mig för jag skulle vela ha sett programmet innan jag skaffa maskinen) Så nu får jag väll pröva silhouettes programm så kommer jag med mer info :)
Annars så är maskinen bra :) Fast det var dålig info om vilket tryck på kniven man ska ha till vilket papper....
Hejs! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela