Kewiiis

Hej, här är min scrapp blogg :)

Tjohejs :)

Publicerad 2013-01-28 22:39:15 i Allmänt

Kommer upp lite fler bilder nu :)
 Här har jag altrat en taco burk lite :P Perfekt att ha penslarna i :)
 Såhär ser min scrapphörna ut hemma hos Crille :) Har nu fått upp hyllan där till höger och det blev SUPER BRA ! :) Där står även min eCraft som jag är lite surig på :P
 Gjorde en lite smart sak så jag vet vilken skadd som är vilken när de sitter i uttaget :)
 Vanja <3
 Min Januari sida :)
 
Hejs svejs :)
 
 

Februari

Publicerad 2013-01-27 15:39:25 i Allmänt

Nu har jag gjort min februari sida på min årskalender bok :P har däremot glömt att lägga upp hur januari ser ut nu :p
Men här kommer en bild :)
Jag använde mig av stämplar som dag rutorna, och andra stämplar som nummer, men när vi köpte stämplarna med nummer och bokstäver så fattades nummer ''4'' så jag fick skriva med bokstäver där :P haha :) Använde mig av LuminArte Twinklings H2o i bakrunden, det skimmrar i en annan vinkel :)  Ritade över med röd penna på söndagar och på alla-hjärtans dag med :)

Nya söta muggar:)

Publicerad 2013-01-26 17:26:27 i

Var in på trivsamt en sista gång nu när dom har utförsäljning, där hittade jag dessa muggar :) 4st vita och en rosa :) Fick de vita för 5:- /st och den rosa för 10:- :) Men det var en liten defekt på var och en, därför så billiga men inte gör det mig nå eller :)

åååh surig

Publicerad 2013-01-22 15:56:39 i Allmänt

får damp på den här jäkla maskinen snart.... papper efter papper river den itu och inte går det att göra så den går saktare häller. Blir så jäkla förbannad, får man en maskin för flera 1000 och så blir allt fel endå... Lär kolla runt om det går att ha nån skär matta i den med en kliiiibbig sida så pappers fan ligger som det ska.... SKAFFA INTE EN CRAFTWELL ECRAFT!!!!!!! Värdelös softwear, värdelösa pennor, värdelös på att skära(där det är nära en annan skärning)! Har även insett att jag inte kan stoppa i ett eget SD-kort med bilder på som funkar i softwear'en.
Hejs så länge, kommer väll snart in och klagar igen ;P

Slöjd-Detaljer

Publicerad 2013-01-22 12:00:35 i

Halloj där, skrev ett lååågt inlägg häromdagen men så råkade jag komma åt bakåt knappen på telefåb så försvann allt... så då surade jag och stängde ner:p kommer inte riktigt ihåg vad jag skrev häller men gör ett nytt försök :)

Skrev om eCraften lite iallafall.
Den river papper hela tiden typ, har kommit fram till att knivbladet inte hinner vända på sig när den ska skära åt nått annat håll. Om man skulle kunna få maskinen att skära saktare så tror jag att det skulle gå bättre. Så här ser det ut iallafall när jag gjort om bilder från internet som jag skärt ut :p

En tjej i min scrapp grupp var med på nån usa sida och där swappade dom mycket altered tickets just nu så vi ska pröva det med :) Jag gjorde ett test, tyckte det vart bra så nu vet jag inte hur jag ska göra i swappen :p haha :)

Imorgon så ska jag och Crille och Vanja såklart åka ner till skara :) Vi ska hälsa på hans familj:) och på Lördag tror jag det blir då ska jag få gå in på Slöjd detaljer :) På söndag börjar hem resan :)
Fick tag på en spark igår med så nu kan jag åka spark med Vanja :)
hejs!:)

LuminArte Twinklings H2o

Publicerad 2013-01-19 19:44:30 i

Fick leka med mina twinklings igår :) så jag gjorde en färgkarta :)

fina färger :) är lite surig på eCraften för den river bara papper för mig just nu....
men får klura lite på de här nu :)

häjs :)

tittat in

Publicerad 2013-01-14 17:34:02 i Allmänt

Hej igen.
Nu har jag suttit med cameons program, har tyvärr inte gått nå vidare bra :/
så jag är fast igen men det är bara att kämpa på och prova sig fram :P
 
Hejs! :)

Crafwell eCraft :)

Publicerad 2013-01-14 16:16:00 i Allmänt

Yes! Nu har jag fått hem min rosa pärla :) Den kom hem i lördags men då hadde jag verkligen inte tid med nått inlägg här om den :P hehe :)
 
Har suttit och lekt med den varje dag :) Är lite ledsen på hur dåligt programmet på datorn var till den, man kan ju knappt göra nånting alls på programmet, och den tar endast emot filer i SVG format... inte vanliga bilder som jpeg. Dåligt som fan! Har då fått ladda ner ett programm (efter ENORMT mycket sökande) som heter Inkscape. Det är ett gratis programm, det är typ som photoshop enligt mig som inte kan nått :P haha :) Iallafall så kan jag ta bilder från internet och göra om dem lite i det Inkscape och sedan kunna skära eller rita ut dem i ecraften :) Men är endå inte helt nöjd då det är svårt att hitta klipp på youtube om det där programmet där de gör som jag vill att det ska bli. Svårt när man inte kan nått :P
Iallafall så kom jag nyss på den briljanta idén om att silhouette har ett gratis program som jag precis har laddat ner , (med ecraften så lär man registrera maskinen på hemsidan för att kunna ladda ner programmet, Dåligt enligt mig för jag skulle vela ha sett programmet innan jag skaffa maskinen) Så nu får jag väll pröva silhouettes programm så kommer jag med mer info :)
Annars så är maskinen bra :) Fast det var dålig info om vilket tryck på kniven man ska ha till vilket papper....
Hejs! :)

2013 boken

Publicerad 2013-01-10 15:33:10 i

såhär ser min 1013 bok ut för nuvarande :) ska bli lite mer ändringar när jag får hem min eCraft :)


Födelsedags kort

Publicerad 2013-01-07 10:23:25 i

halloj :)
håller på med ett födelsedags kort för tillfället åt crilles farmor :) Hoppas hon blir glad för det :)håller förövrigt på med den där års kalendern :) Den när man skriver någonting varje dag :p är inte klar med januaris baksida än så de är lite trökigt än så länge :p här är baksidan som den ser ut nu :)

det är det som händer just nu :)
kramisar! :)

Tillbaka här!

Publicerad 2013-01-02 12:29:56 iNu är jag tillbaka på denna blogg igen, (den andra sög!) iallafall så lägger jag upp ett gäng bilder nu :)


fick stämplar av mamma

:)

altrade en tändsticks ask. ( tänd ett ljus i mysig vintertid)

ah det får räcka för tillfället :)
längtar efter min ecraft nu!!! :)Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela