Kewiiis

Hej, här är min scrapp blogg :)

längesen nu...

Publicerad 2012-03-25 22:57:46 i Allmänt

Hej igen :P Som sagt väldigt dålig att skriva blogg :P

Sist jag va på scrapp träff så gjorde jag ett kort :) Fast vi satt ju mest och pratade, om barn och hundar och en massa annat :P hehe :)

Har gjort några kort till brorsan nu när han fyllde i mars, men inte tillräckligt snygga för att lägga upp bild på :P

Är hemma hos min pojkvän nu fram till nångång i April för han ska åka till Norge då han fått jobb där :/ SÅ LÅNGT BORT :(
kommer knappt att träffa han alls :( Hoppas att jag kanske också flyttar dit och får jobb. Först nu så har han skrivit kontrakt på 5 månader där... Usch va jag kommer att sakna honnom:'( Troligtvis så kommer han ju att stanna länge än 5 månader, och förhoppnings vis så kommer ju jag dit med så jag kan bo med han där :) Hoppas Hoppas HOPPAS!!!

Äsch nu orkar jag inte skriva mer :P Men känner en person som ska till England i April och förhoppningsvis om paketet jag vill ha inte är för tungt så kanske hon tar med en Big Shot Stansmaskin åt mig :) HOPPAAAAAS!!! :)

Godnatt!! :)

pysseli pyssel

Publicerad 2012-03-07 22:43:21 i Allmänt

Hejsan :)

Nu på kvällskvisten så har jag suttit och pysslat lite till en sak jag ska ha på ATC korten som jag ska göra :)
Är ju med i en grupp tjejer här hemma och vi ska byta ATC kort :) Första gången jag är med nu och hoppas det blir bra :) Temat är vår, finns ju mycket inom våren men däremot så har inte jag mycket saker om vår i mina pysselsaker :)
Men jag har trixat fram små ideér som jag hoppas ska gå ihop :)

Annars idag så har jag åkt hem från älsklingen :/ Trist! Ska iväg med arbetsförmedlingen imorgon till Arlanda på jobbmässa. Känner mig inte alls nå taggad när jag inte känner nån som ska med :( Smällar man får ta...! Hatar att vara arbetslös och inte ha nå pengar :( Usch!!!

Klockan står på 06.20, då ska jag hinna ducha och gå med hundarna för att hinna ner till AF då bussen går kl.08.00 Hoppas det finns parkering i närheten...

Godnatt kära läsare:)

Sura miner!

Publicerad 2012-03-05 00:24:54 i Allmänt

Hejsan :) Haft lite som har pågått och inte orkat eller kommit ihåg att skrivit:P Men nu skriver jag iallafall :)

I Fredags så var jag på Ockelbo vinter marknad, det var inte så roligt där men köpte mina strumpor som jag alltid gör :P Vart inga trosor denna gång då dem fanns inte där :/ trökigt jag som vela ha nya ! :P haha!  Hittade iallafall några smyckes delar som jag köpte och tänkte att jag kunde scrappa med, kanske göra nått alster :) Bild kan komma senare i veckan :)

I lördags så vaknade jag halv 7 då mamma väckte mig :P Bara att klä på sig o fixxa och packa :P Vi skulle ut på storsjön till en ö där :) Lilla England kallar vi den då våra kompisar äger den och de är från England :) Var dit och pimplade och fika :) Dock så vart det ingenting för nån av oss men det var jätte fint väder och isen sjöng (det var jätte läskigt!!) Iallafall så skulle vi ju grilla där och klockan närmade sig 12 med storm steg.... Paniken började slå sig på då jag skulle träffa Sandviken scrapparna för första gången och scrappa med dem :) Så efter att jag fått i mig 2 grillade korvar så frågade jag om jag kunde få skjuts in till land med skotern där jag hadde bilen, då var nog klockan 12.30 REDAN sen, PIIINSAMT! Stog där ute i kylan och bytte om så jag inte skulle lukta så mycket rök. Åker dit och det är stängt och kolsvart överallt så jag kikade in i fönstet på dörren men jag ser ingen alls! knackade lite med men ingen där... Å så är jag så kissnödig så jag höll på kissa på mig, så jag skyndade mig att ringa mormor och fråga om hon var hemma och TUR som jag hadde så var hon det:) Åkte dit och gick på toa, försökte få FB på telen att fungea då jag inte har internet abbonemang,( nu lär nog pappa bli sur över teleräkningen :P )  Försökte få tag i nån av dom som jag scrappar med, men jag har ju inget nummer till nån av dom så då börajde jag titta i mormors telefonkatalog, Hittade jag nån där? Nepp! Iallafall så ringde jag mamma och funderade starkt på att åka tillbaka ut på storsjön men så tänkte jag att dom måste ju vara där så jag åkte ut på högbovägen igen och så knackade jag hårdare på alla dörrar jag hittade och så tänkte jag Nu skiter jag i detta och så går jag mot bilen igen och helt plötsligt så står Ulrika där (tror jag det var, dålig på nya personer och namn :P ) Då var dom ju där endå och hörde inte mig första gången jag knackade :P Då gick jag upp till dem:) Och blyg som jag är så satt jag mest där helt tyst och gjorde ingenting bara tittade på :P haha! :P
Sedan så åkte jag hem vid 4 och så skyndade jag mig att packa sakerna jag skulle ha med mig till Crille, sen var det bara att åka till bussen vidare mot gävle och sen ljusne :) Började att baka morotskakan med på kvällen :)

Söndag morgon så gick alarmet 08.00, ja då var det bara att klä på sig och börja med storstädning på ca 3 timmar, det gick bra , är ju inte 100% rent med det duger:) Crilles pappa och hans fru Mei kom hit idag och hälsade på :) Gjorde även klart morotskakan som dom fick smaka på :) Super god! :) Och OTUREN jag har så hadde han klockorna som jag nämt tidigare nerpackade så när jag och crille åker ner i sommar så ska jag få gå igenom den lådan själv :( Vill ju ha dom helst nyss!! Då vart jag lite ledsen, så som jag har sett fram emot att få sakerna :( men men :) Får ha kul sen då :)

Nu ska jag titta på ATC kort ideér då jag gick med på att göra det :p Temat vår :)  Första gången för mig :P Men det ska nog gå bra :) Får se när jag har tid att göra dem :) Men nu orkar jag verkligen inte skriva mer, har tillomed skrivit för mycket :P haha ! Hejdå:)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela