Kewiiis

Hej, här är min scrapp blogg :)

Tjohoo :)

Publicerad 2012-06-05 13:05:08 i Allmänt

Hejsan :) nu kommer det ett nytt inlägg efter en lång tid :) Det trillade ner ett paket i brevlådan idag, och då var det några stämplar som jag köpt av en tjej, begangnat. Begagnade stämplar tycker inte jag spelar någon roll :) 65:- köpte jag stämplarna för styck då :) och igår såg jag en annan tjej sälja samma alfabet som jag köpte för 175:- DYYRT! och då har jag nyss betalat 65:- för ett begagnat.... Sjukt vad scrapp saker är dyrt!
Så här såg de ut iallafall :)          Nu hamnade de på sniskan men det kan ni leva med ;D


Vet inte om jag skrivit att jag köpte en Martha Stewart punch :) Beställde 2 st men bara den ena fanns.. :( Den som jag inte fick var ju såklart den jag verkligen vela ha :/
Denna var den jag mest vela ha, den jag inte fick :/Den här var den jag köpte och fick hem inte lika fin men fin endå :)

Dessa söta frimärken satt på nu när jag fick hem stämplarna :) Hur söt är dom inte då :) Värsta sommriga :)  Fråga mig inte hur jag knäpper kort! Vet inte alls hur dom blev upp och ner :P haha :)

Har gjort ett kort åt en vän med som fyller år imorgon men det lägger jag inte upp här än :P

Kommentarer

Postat av: Leena

Publicerad 2012-06-05 13:08:51

verkligen superhärliga stämplar du fått tag på...du får ta med dem på nästa träff så vi får kika på dem allihop :-) Doily-stansen kommer du nog ha mycket användning av ska du se!

Postat av: Kewa

Publicerad 2012-06-05 13:27:42

Tackar :) jadå dom åker med då dom :) Ja jag får hoppas att jag får mycekt användning av den, har knappt använt den än men det händer nog snart :)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela