Kewiiis

Hej, här är min scrapp blogg :)

Yippie!

Publicerad 2012-06-25 22:28:29 i Allmänt

Hejsan allihopa :) Fyllde 20 i lördags och jag hadde trevligt sällskap och fick super fina pressenter. Här kommer det lite bilder :)

Här är 2 av mina hjärtan myser med varrandra<3

Min pressent, en Big Shot stansmaskin<3 Nu lär jag införskaffa mig en massa dies:)

Dessa suuper söta fick jag med!

Denna underbara klocka fick jag, LOVE IT!

Gjorde ett sommarkort istället för ett till mig själv, tyckte det skulle vara lite själviskt :P haha:)
Men vart inte nöjd med perfect pearlsen, de satte sig även runtom stämplarna... misslyckat men snyggt endå :)

Paket :)

Publicerad 2012-06-20 22:57:32 i Allmänt

Hejsan :) Idag så hämtade jag ut mitt paket som jag beställt av scrapfabriken när de hadde sommar rea :) Detta är vad som kom fast det saknas ett par böcker, (boklådor) som jag ska altra om :) Har även bakat Shortbread och Mockarutor idag :) + tvättat fönster, dammat en massa, och städat utav bara helvete..! Helt slut, skit sur blev jag när det tog 1000år att ladda in dessa bilder på bloggen... :P men nu är de inne och jag ska alldeles snart sova:) Upp 06.40 för att hinna ducha innan jobbet :)
3st trådrullar, SUUPER SÖTA när jag väl fick lite tråd på dem :) trådarna till höger var också med i paketet, det är 4 olika färger :) det rosa bandet fick jag av mamma, hon hadde det som rosett på hennes pressent som vi köpte på madam nyberg, kanske syns på tagen brevid, den är även hennes :)

Mitt i kortknäppandet så kom Max in och var hungrig :)
Beställde även olika blommor och några charms :) 2 hjärtan, 4 trollsländor(älskar dessa), och 2 saxar :)
2 Rosa papper likadana :) Och 15 stora tags + 5 st tårtpapper :)
Papperet längst till höger är baksidan på det rosa och så beställde jag 2 lika till och där syns fram och baksida på den :) även blommorna syns ju ;D

Godnatt på er alla :) På lördag fyller jag 20 så kom ihåg att säga grattis iallafall ;D

20-års kort :)

Publicerad 2012-06-10 21:46:11 i Allmänt

Hejsan nu kommer det bild på 20års kortet jag gjorde :)

Tjohoo :)

Publicerad 2012-06-05 13:05:08 i Allmänt

Hejsan :) nu kommer det ett nytt inlägg efter en lång tid :) Det trillade ner ett paket i brevlådan idag, och då var det några stämplar som jag köpt av en tjej, begangnat. Begagnade stämplar tycker inte jag spelar någon roll :) 65:- köpte jag stämplarna för styck då :) och igår såg jag en annan tjej sälja samma alfabet som jag köpte för 175:- DYYRT! och då har jag nyss betalat 65:- för ett begagnat.... Sjukt vad scrapp saker är dyrt!
Så här såg de ut iallafall :)          Nu hamnade de på sniskan men det kan ni leva med ;D


Vet inte om jag skrivit att jag köpte en Martha Stewart punch :) Beställde 2 st men bara den ena fanns.. :( Den som jag inte fick var ju såklart den jag verkligen vela ha :/
Denna var den jag mest vela ha, den jag inte fick :/Den här var den jag köpte och fick hem inte lika fin men fin endå :)

Dessa söta frimärken satt på nu när jag fick hem stämplarna :) Hur söt är dom inte då :) Värsta sommriga :)  Fråga mig inte hur jag knäpper kort! Vet inte alls hur dom blev upp och ner :P haha :)

Har gjort ett kort åt en vän med som fyller år imorgon men det lägger jag inte upp här än :P

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela