Kewiiis

Hej, här är min scrapp blogg :)

Bildeeeeer :D

Publicerad 2012-07-26 22:35:31 i Allmänt

Här är galgarna jag skulle visa Anna :)
Såhär skulle 'Söta prinsess bitar se ut' Det slutade såhär--> 
Kortet till mormor, super simpelt gjorde jag:)Insidan på mormors kort :) Och såklart så skrev vi på den andra sidan med :)
Här är kortet till nyfödda Olle, Min tremännings barn :)

Insidan på olles kort, så skrev vi med såklart :)
MISSLYCKADE KAKANS MITT :P HAHAHAH :D
Ty fick vara med han å :DHålldammen den dagen vi var ute och leta björn o varg, men såklart så såg man ju inga :/ Vi stannade brevid hjortarna :) (dov eller kron vet jag inte )    :) Dom är så fin :)
 
 

Några till bilder :)

Publicerad 2012-07-14 12:05:31 i Allmänt

Gjorde ett metal tape ''kort'' Använde ett papper som jag limmade fast puncinella som jag hadde klippt till ett hjärta sen Biltemas aliminium tejp ovanpå svart akrylfärg och lite perfect pearls i coppar färg :)Köpte en folder på Dollar Store för 40:- Förvarar mycket i den :)
Akryl färg köpt på Rusta( den med 6färger:) )Akvarell papper från Dollar 20:- Funkar jätte bra tycker jag :) Ett limstift på dollar Akvarell tuber med färg. Gillar dem inte så mycket. Skulle ha valt pennorna, fast de va ju inte så dyr så det gör inge:) Och Penslar på Rusta:) gav typ 58:- för de tror jag:)
Påsen jag altrade om :)Altrade om en marmelad burk :)Baksidan på marmelad burken :) Student kort till Crilles syster:)Insidan, hadde inte så mycket tid så det vart inte så bra :P
 
 

Några bilder iallafall :)

Publicerad 2012-07-14 11:53:21 i Allmänt

Hejsan hittade några bilder av de som inte syns...Detta är en täg jag gjorde häromdagen faktiskt :PPrövade bandana teknikenStämplar, alfabet som jag köpte:) Kortet till Elin:) Insidan:)Utsidan på kortet:)Framsidan på 2 bokmärken:)Baksidan på 2 bokmärken:)En söt skylt jag gjorde :P My windows aren't dirty. Thats my dogs nose art :)
 
Saknar fortfarande en maaaasssa bilder och enda sättet att få tillbaka dom är att knäppa nya men det orkar jag nog inte;P  Häääjs :)
 
 
 
 

Surig!!!

Publicerad 2012-07-13 16:43:36 i Allmänt

Hej ännu en gång idag, har sett att mina bilder inte kommer upp i bloggen. Vilket jag är surig över! De senaste syns men i det inlägger som jag skrev att det tog 1000år för bilderna att ladda upp på sidan så tog jag bort dom andra i mappen och trodde dom skulle ligga kvar på bloggen men såklart var det inte så.... Och såklart har jag dom inte kvar på datan häller då dom skulle ha legat på bloggen.... B*js blogg sk*t saker....

:D

Publicerad 2012-07-13 09:30:31 i Allmänt

Hejsan allihopa :) Sitter för tillfället på Work for you och gör ingenting alls, ska snart ha en fejk intervju med ''läraren'' här :P Vill att klockan ska närma sig 12 så jag kan få åka hem till Crille nångång :)

I scrappandet så har jag gjort lite små saker, några kort :) Ett på beställning faktiskt :D Bilder kommer sen :)

Igår så var jag och mamma hem till A och tittade på hennes alla prylar :) Jäklar vad mycket saker :D Och så mycket fint :D Köpte lite papper av henne och några stämplar och en plast mapp som jag tänkte ha mina 30x30 papper i som jag brukar ha med mig hem till Crille:) Köpte även några blanka tääägs :) Lånade hennes punchar och punchade upp några fjärilar och blommor :) Fick även låna med mig en stämpel hem som jag har stämplat upp och haft på beställnings kortet :) Super bra bled det :)
Men nog med bloggandet nu, ska väll söka nå jobb eller nå nu :P Så trökigt att det inte finns nå jobb att söka.... :(
Ha en fortsatt trevlig dag:) Kram Kram

Glömde säga att det är fint väder idag :D har ju regnat hela veckan typ :P

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela