Kewiiis

Hej, här är min scrapp blogg :)

JIPPPIIIIE :)

Publicerad 2012-02-27 23:36:48 i Allmänt

Idag hände det en grym sak!!! Jag gick runt och hadde tråkigt, kom inte på nå scrap ideér alls. Letade även efter en passare så jag kan göra cirklar ( den hittade jag inte ).  MEN jag hittade 3 flaskor med glitter i olika färger :) till papper då såklart , och dom har legat där huuuur länge som hällst :P Och så hittade jag en Treasure Chest som jag köpt nångång i en taxfree när familjen har varit ute och rest, OCH det var verkligen ett skatt som jag hittade med!!! :) Nyfiken va?!:)
Jo jag hittade stämplar som jag fått för lääängesen av min faster Kay från australien:) Med en massa Fairys :) (feér) [alltså dom som finns i sagor] :) Och hur fin var dom inte då :)???? JOO SUPER FINA:) Jäklarns vad glad jag blev, och det första jag gjorde när mamma vaknade så visade jag dem till henne :P haha :)

Även en annan sak som jag vill berätta :) Att på Lördag så ska jag på Scrap-träff med Sandviken Scrapparna :) Alltså en liten grupp med tjejer på 8 st som ska scrappa ihop :) Tror vi blir alla?? :) Hoppas:) Och självklart Ockelbo-marknaden :) Antingen på fredagen eller lördagen :) Och på söndagen så kommer min pojkvän Crille's pappa upp till söderhamn och hälsar på :) Och vet ni vad han har med sig för skojj ? :) Jo Klockdelar :) Alltså fick ur :)  Hoppas det är jäääätte mycket :)

 SKOJJ!!:)
Men nu ska jag sova så jag orkar upp så jag kan dra mig till den där jäääävla arbetsförmedlingen...! USCH!!! ska även dit på onsdag med:( Stackars miiig :( Godnatt allihopa! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela