Kewiiis

Hej, här är min scrapp blogg :)

Ett soffbord kanske? :)

Publicerad 2012-08-05 23:34:13 i Allmänt

Hejsan :)
Idag har jag varit på scrapp träff igen :) Super duper kul ! :)  Hadde inte tänkt ut nå att göra men satt där o pillrade lite och visade mina nya saker ;D Iallafall så kom jag på tillslut att jag skulle göra ett dop kort eftersom att jag ska på dop nästa lördag :) Vad kan man ha för kläder??? :P  Delade med mig av mitt goda frö knäcke recept med :) Älskar det brödet! :)
 
Var sedan på lillebrors fotbolls match då de vann med 2-1 mot sätra eller nå ? :P Började spö regna precis när matchen var slut :P Kom hem och var soligt och fint, gick en promenad med vovvarna :) Sen när jag komm tillbaka hem så gick vi upp i hagen och gick in i en lada, hittade en 'byrå' (skulle jag kalla det) för att få ut lådorna så jag får ett tittskåp eller vad det nu kallas :) Militären tror jag det var har haft den tidigare :) Här kommer lite biler :)
Utsidan :)3 kronor tryck på ovansidanEn låda som var lite trasig, gör inget :)
Andra lådan, LOVE IT!!!tredje lådan :)
Och små suuuuper söta nycklar som hör till, jag som älskar vintage nycklar :) Glad jag blev när dessa trillade ut :P
 
Iallafall så funderar jag på att ha den som soffbord hemma hos crille :) Fast jag vill ju ha lådorna på väggen :P Nu blir det svårt! :P Ska även måla utsidan vit i shabby chic stil tror jag:)
Har gjort en paus med scrappandet lite, ska fortsätta imon :) Håller på med en låda nu som jag klippt toppen av och ska ha Pennor i , gör den i metal tape art :) Är inte klar ska måla lite svart o grejjer på den :) Blir nog super bra :)

Kommentarer

Postat av: pelArgoNNiA

Publicerad 2012-08-06 09:23:36

Jag skulle åxå vilja gå in i den där ladan... ; )
Lådorna (kasterna?)(lådor där tryckerier förvarade sina (typer?) tryckeribokstäver) var SUPERsnygga!!!

Svar: Nu är det slut i den där ladan :P ja visst var dem :) Älskar dem med många ''fack'' nästan så jag ska ta den lådan och sätta på väggen och göra en låda åt själva ''bordet'' :)
kewiiis.blogg.se

Postat av: Leena

Publicerad 2012-08-06 11:49:17

Åh det där var ju bara hur fuskigt som helst vill också ha sådana där lådor o nycklar :-/ letat efter sådana lådor

Svar: Muhahah ;) ja jag har letat efter sådanna jag med och så säger mamma att hon har sånna lådor, och här har jag nästan köpt sånn låda för en 1000 lapp av en tjej :P
kewiiis.blogg.se

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela