Kewiiis

Hej, här är min scrapp blogg :)

:( , :)

Publicerad 2012-04-09 23:36:23 i Allmänt

Hejsan, idag har både varit en bra och dålig dag...
Alarmet stog på 05.30 och älsklingen ska åka till Norge. Han åkte in till s-hamn vid 06.20 för dom skulle träffas där inne vid 07.00 och sedan åka :( fysatan va jag saknar honom :( <3 Och inte hade han nå internet på vandrarhemmet häller som dom sagt att det fanns.... så jag kan inte prata med han untan att det kostar multum, både han och jag har skickat iväg ett sms eller två men det är endå inte samma sak som att prata med varrandra :/ <3 Uschva jag grina i morse :P Ialllafall så åkte jag hemm till s-viken och tog hundarna på en promenad och käka lite frukost och sov 40 min innan det var dags för ännu en Scrapp träff :) Skojj hadde jag det iallfall och kom på andra tankar än att tänka på Crille hela dagen, gjorde dock inte så mycket på träffen, mest så pratar vi men jag kommer aldrig på vad jag ska göra :( trökigt! Oftast så sitter jag ju framför datan ochser nånting där som jag gör en egen kopia av typ :P haha :) Dåligt med kreativitet hos mig :P haha :)
Var med mormor till kyrkogården på eftermidagen med och hämtade lycktan och sedan fikade vi JORDGUBBAR och winerbröd:) Supergoooott :)
Ska sova nu hadde jag tänkt iallafall men får väll se hur de går, har en rulle papper brevid mig om det blir allt för många tårar :P hehe
Godnatt! :)

Jäklar!!!

Publicerad 2012-04-05 09:38:57 i Allmänt

Satt här hemma en morgon och tittade på facebook, där jag är med i en grupp o köp och sälj , det var en tjej som hadde lagt ut GRYMT snygga papper, kännde att dom där vill jag verkligen ha, men så kom jag på att jag bara hadde 50:- på kontot... SURT! tänkte att det kanske var bättre att spara dom endå, men sjukt snygga var dom, här kommer bilder och hon tog bara 25:- för alla papper på varje bild + proto.

Sen på eftermiddagen när jag var in på kontot och tittade, då hadde pappa satt in lite pengar åt mig och fyhelvete va sur jag var då!! för så hadde ju såklart nån annan köpt dem redan :( då vart jag ganska så ledsen :( nu ska jag ner i tvättstugan en sväng :( hejs!:)

oj då.

Publicerad 2012-04-01 20:13:45 i Allmänt

Oj vad dålig jag är på att blogga :)
Har inte scrappa nå alls nu på ett tag, eller jo gjorde ju nå kort till brorsan fylle år o nån mer men sen har de varit tvär dött, Suttit på internet nu i nån timme tror jag för att hitta nå insperation men de går inge bra :P haha :)

Kommer inte bli nå scrappande föräns typ 9onde april häller, då jag kanske ska på scrapp träff :) Har inte riktigt bestämt mig än :P Beror helt på när jag åker hem till viken igen :) Crille min pojkvän åker nämligen till Norge den dagen för att vara borta i 4 månader (minst) att jobba. Åh va jag kommer sakna honnom:(<3 Skitjobbig tid för tillfället:/ känns endå bra att vara här hos han nu tills han åker, men f***n va jag kommer grina när han åker :'(
Ärsh nog med det nu innan jag blir tårögd bara av att skriva det :p

Crilles internet har dampa sönder så just för tillfället så är jag och han och Vanja(hunden) hemma hos Tommy och nördar dator för fullt :) Medans dom sitter och fjantar Minecraft sitter jag och kollar scrapp :) Fan att jag inte har pengar. har hittat så gryymt mycket jag vill ha, begagnat och nytt :) Ska iväg på loppis när jag kommer hem sen har jag bestämt mig, hittade mycket sist jag va där men mådde inge bra då så jag vela bara åka hem :PVanja mitt hjärta!
Ett av mina fina hjärtan!<3

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela